domowe jedzenie

jedzenie

W naszej jadalni rozgościła się rodzinno-towarzyska, mini-restauracja „Widłakowa”. Goście hotelowi mogą zjeść tu śniadanie zawsze dostosowane do potrzeb.

Dla wszystkich, w godzinach: 16.-20. (w niedzielę 14.-20.) mamy ofertę obiadowo-kolacyjną, opartą na zupach i potrawach jednogarnkowych, a także podwieczorkową i deserową.

Menu uwzględnia oczywiście kuchnię polską, ale też czerpie z innych kultur czy pomysłów na jedzenie wegańskie i bezglutenowe.

Przywiązujemy wagę do jakości produktów i do jakości pracy w kuchni. Bo jak głosi nasze hasło:
PRZEZ ŻOŁĄDEK DO SERCA”.

W sezonie polecamy też naszą specjalność: lody! Julian z Ewą sami je produkują – smakowite i różnorodne. Jako firma NajsCream tworzą na przykład artystyczne lody na patyku z kwiatami. Zachęcamy do spróbowania!